Staat uw huis te koop in Almere? Of wilt u een huis kopen, maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Dat is begrijpelijk. Zoekt u een expert die u kan helpen bij het verkopen van uw huidige woning en eventueel ook bij het kopen van een nieuwe woning? Bij Koelie Vastgoed Makelaars bent u aan het juiste adres. Het verkopen van een huis is een bijzondere gebeurtenis. Iets wat niet dagelijks gebeurt. Daarom is het extra begrijpelijk dat u wilt dat dit op de juiste wijze gebeurd. U wilt een makelaar met veel ervaring en kennis. Een makelaar die écht altijd rekening met uw wensen en eisen houdt, maar bovenal ook veel kennis heeft op het gebied van de woningmarkt in Almere. Koelie Vastgoed Makelaars heeft ruim 15 jaar ervaring als makelaar in Almere. Wanneer uw huis te koop staat in Almere weten wij maar al te goed hoe we u hierbij moeten helpen. Naast de verkoop kunnen wij u ook helpen bij het kopen van een nieuwe woning.

Huis te koop in Almere: kopen of verkopen?

Bij ons kunt u er altijd op vertrouwen dat uw belang voorop staat. Uw wensen en eisen staan centraal en dat is dan ook altijd ons uitgangspunt. We kijken samen met u naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat we het maximale resultaat behalen. Weet u niet zo goed hoe u een woning te koop zet, waar u precies op moet letten of vindt u het lastig om te onderhandelen? Begrijpelijk. Kies voor onze hulp en profiteer van onze ervaring en kennis. Bovendien bieden wij u altijd de volgende voordelen:

  • 7 dagen per week tot uw beschikking (09:00 tot 22:00 uur);
  • Uitstekende bereikbaarheid;
  • Korte communicatielijnen;
  • Altijd een persoonlijke aanpak;
  • Actieve inzet voor het (ver)kopen van een woning.

Een huis verkopen? Waar is belangrijk?

Wilt u uw huis te koop zetten in Almere? Er zijn altijd een aantal belangrijke aandachtspunten waar u op moet letten. Hierdoor zorgt u ervoor dat het gehele traject soepel en goed verloopt. Wij kunnen u hierover adviseren. Dan weet u in ieder geval altijd zeker dat alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar!

Meer weten over het verkopen van uw woning?

Wilt u een vraag stellen over het kopen en/of verkopen van uw woning? Of bent u op zoek naar meer informatie voor wanneer uw huis te koop staat in Almere? Wij helpen en begeleiden u graag hierbij. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 036-535 32 97 (7 dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur). Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@koelie.nl.