Huis verkopen Almere

 

Wilt u uw huis verkopen in Almere en zoekt u een betrokken en servicegericht makelaar die uw belangen op nummer één zet? Zoek dan vooral niet verder en kies voor Koelie Vastgoed. Wij verkopen uw huis in Almere in samenwerking met u als klant. Wij zetten ons namelijk altijd voor 100% in om u van dienst te zijn. Wij zijn dan ook zeven dagen per week van 09:00 tot 22:00 bereikbaar zodat u op ieder moment uw vragen kan stellen. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer dan uw huis verkopen in Almere

Wij zien ons als bediende van u als klant, wij zetten ons namelijk volledig in om uw belangen te behartigen bij alle services die wij aan u leveren. Zo ook bij de verkoop van uw huis in Almere. Maar dat is natuurlijk niet de enige service die wij leveren. Zo kunt u namelijk ook voor onder andere de volgende zaken bij ons terecht:

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxatie

Naast hulp bij de verkoop van uw huidige woning kunnen wij u dus ook van dienst zijn bij de aankoop van een nieuwe woning in Almere. Wij helpen u dan bij alles, van het zoeken en aanbieden van verschillende potentiele woningen tot het doen van de uiteindelijke onderhandelingen in uw naam. Wilt u meer weten over hoe wij uw huis verkopen in Almere of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Jarenlange kennis en ervaring

Al ruim 21 jaar is Koelie Vastgoed actief op de huizenmarkt in Almere. Door deze jarenlange ervaring en alle kennis die wij in deze periode hebben opgedaan, kunnen wij u volledig van dienst zijn. Voor alle diensten die te maken hebben met de woningmarkt in Almere kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wilt u uw huis verkopen in Almere? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met al onze kennis en ervaring om uw huis te verkopen. Dit doen wij altijd volledig in dienst van u, want voor u en samen met u zullen we het beste resultaat realiseren. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 tot 22:00.