Maak kennis

Makelaar Almere Haven

Een makelaar in Almere haven kan u goed op weg helpen tijdens bijvoorbeeld uw zoektocht naar een woning. Misschien wilt u wel uw huidige woning verkopen en weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken. Of wat dacht u van een taxatie? Voor deze diensten kunt u bij ons terecht: Koelie Vastgoed. Wij zijn een full-service makelaar in Almere haven. Dit houdt in dat u ons elke dag kunt bereiken van 09:00 tot 21:00 uur (365 dagen per jaar). Service, inzet en betrokkenheid zijn onze speerpunten! Dit staan dan ook altijd centraal. Net zoals u dat staat! Ons doel is om binnen de gewenste termijn een maximaal resultaat behalen voor u. U bent op zoek naar een makelaar in Almere haven? Kies dan voor ons: Koelie Vastgoed.

De enige full-service makelaar in Almere Haven

Een huis (ver)kopen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als u maar weet hoe u het allemaal moet aanpakken. Bij ons, Koelie Vastgoed, kunt u met een gerust hart belangrijke zaken aan ons overlaten. Het is namelijk begrijpelijk dat u niet altijd weet wat u moet doen. Uiteraard houdt u altijd de touwtjes in handen. Samen met u lopen we het gewenste pad, op naar het beste resultaat. Bij Koelie Vastgoed profiteert u te allen tijde van de volgende voordelen:

  • 7 dagen per week tot uw beschikking (09:00 tot 21:00 uur);
  • Uitstekende bereikbaarheid;
  • Korte en persoonlijke communicatielijnen;
  • Actieve inzet voor het (ver)kopen van een woning.

Wilt u ons nog een aantal vragen stellen? Dat kan uiteraard altijd. Neem direct contact met ons op. Wat het ook is waar u hulp bij nodig heeft: wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop, aankoop of taxatie van een woning.

Een huis (ver)kopen?

Een huis verkopen of kopen? De adviezen en begeleiding van een makelaar in Almere haven zorgen ervoor dat het voor u een stuk makkelijker wordt. Koelie Vastgoed Makelaars staat voor u klaar om u te helpen bij uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste stappen onderneemt om zo te komen tot het gewenste resultaat: de verkoop of aankoop van uw huis.

Neem contact op!

Koelie Vastgoed staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om direct een afspraak te maken. Vul ons contactformulier in, zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen. Daarnaast kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken van 09:00 tot 21:00 uur. Dus ook in de avonduren en in het weekend zijn wij gewoon bereikbaar.