Maak kennis

Makelaar Almere Poort

Bent u op zoek naar een makelaar in Almere Poort? Wilt u bijvoorbeeld uw woning verkopen of een nieuwe woning kopen? Bij dergelijke zaken is het belangrijk dat u altijd goed wordt geadviseerd. Op deze manier weet u namelijk zeker dat alles correct verloopt en dat u op alle aandachtspunten let. Een makelaar in Almere Poort? Bij Koelie Vastgoed Makelaars bent u aan het juiste adres. Inmiddels hebben we ruim 25 jaar ervaring en weten we goed hoe we u bij uw situatie moeten helpen. Een huis verkopen? Geen probleem. Wij willen samen met u en voor u, binnen de gewenste termijn het maximale resultaat behalen. Daarbij worden uw wensen en eisen altijd centraal gesteld. Door de jaren heen hebben we de verkoop van veel woningen in Almere bemiddeld. Altijd naar tevredenheid van de klant. U wilt een makelaar die ├ęcht voor u klaar staat en rekening houdt met uw wensen. Wij staan voor u klaar om u te helpen!

Een makelaar in Almere Poort helpt u bij kopen of verkopen

Wilt u een huis kopen of verkopen? Ga dan altijd voor een ervaren adviseur en zorg ervoor dat het traject op de correcte wijze verloopt. Samen met u gaan wij ervoor om het maximale resultaat te behalen. We begrijpen maar al te goed dat het voor u niet altijd even gemakkelijk is. U verkoopt immers niet dagelijks uw woning. Kies daarom voor Koelie Vastgoed Makelaars en ga voor zeker. Bovendien profiteert u te allen tijde van de volgende voordelen:

  • Korte communicatielijnen;
  • Uitstekende bereikbaarheid;
  • Altijd een persoonlijke aanpak;
  • 7 dagen per week tot uw beschikking (09:00 tot 21:00 uur);
  • Actieve inzet voor het (ver)kopen van een woning.

Wat is belangrijk bij het verkopen van een huis?

Een huis verkopen of kopen? De adviezen en begeleiding van een makelaar in Almere Poort zorgen ervoor dat het voor u een stuk overzichtelijker wordt. Koelie Vastgoed Makelaars staat voor u klaar om u te helpen bij uw situatie. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste stappen onderneemt om zo te komen tot het gewenste resultaat: de verkoop of aankoop van uw huis.

Meer weten over het verkopen van uw woning?

Wilt u een makelaar huren in Almere Poort? Of heeft u een vraag over het kopen en/of verkopen van uw woning? Wij helpen en begeleiden u graag. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en/of u kunnen voorzien van meer informatie over het (ver)kopen van een woning. We zijn zeven dagen per week (van 09:00 tot 21:00 uur) bereikbaar op 036-535 32 97. Het is tevens mogelijk een e-mail te sturen naar info@koelie.nl.