Maak kennis

Makelaar Almere Stad

Een makelaar in Almere stad aan het zoeken? Misschien wilt u uw woning verkopen of een nieuwe woning kopen? Het is begrijpelijk dat u hierbij de juiste hulp en ondersteuning wilt. Hierdoor weet u zeker dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat u niets vergeet. Koelie Vastgoed is dé makelaar in Almere stad waarbij u terecht kunt voor deze hulp. Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben, weten we goed hoe we u van dienst moeten zijn. Voor én met u willen we binnen de gewenste termijn een maximaal resultaat behalen. Uiteraard staan uw wensen en eisen daarbij centraal! U bent op zoek naar een makelaar in Almere stad die altijd voor u klaar staat? Dat zijn wij: Koelie Vastgoed.

De enige full-service makelaar in Almere Stad

Een huis kopen of verkopen? Wacht niet langer en schakel onze hulp in. U zult merken dat het een stuk voorspoediger zal lopen. Een ervaren adviseur weet precies waarop gelet moet worden en waar u rekening mee moet houden. U profiteert bij ons altijd van de volgende voordelen:

  • Korte en persoonlijke communicatielijnen;
  • Uitstekende bereikbaarheid;
  • 7 dagen per week tot uw beschikking (09:00 tot 21:00 uur);
  • Actieve inzet voor het (ver)kopen van een woning.

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar en zijn altijd bereikbaar. Wat het ook is: wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop, aankoop of taxatie van een woning.

Een huis verkopen?

Indien u kiest voor een advies van een makelaar in Almere stad, zorgt u ervoor dat het voor u een stuk duidelijker wordt. U weet precies waar u aan toe bent. Daarnaast heeft u zo direct een aanspreekpunt waar u uw vragen aan kunt stellen. Wij, Koelie Vastgoed, staan voor u klaar. Zo komt u te allen tijde tot het juiste resultaat.

Neem contact op.

We helpen u graag verder indien u nog vragen heeft over onze diensten en alle mogelijkheden. Direct een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook altijd. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken van 09:00 tot 21:00 uur. Dus ook in de avonduren en in het weekend kunt u ons gewoon bereiken.