Prachtige zeer ruime villa op één van de toplocaties van Hondon de los Frailes

Neem contact met ons op

036-5353297

bert@koelie.nl

Omschrijving

Ook voor dit project kunt u het beste contact opnemen met Bert Tukker (06 54 97 11 09). De markt in Spanje werkt anders dan in Nederland. Voor iedere wens is iets te vinden. Wij gaan op zoek om voor iedereen, een op maat gesneden oplossing te vinden.

De villa uit 2005 heeft een woonoppervlakte van maar liefst 222 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de immense woonkamer (40 m2) met open haard en openslaande deuren naar het eveneens zeer grote terras met uitzicht op de bergen en het dorp. Er is een gesloten keuken, die eveneens een toegangsdeur naar het terras heeft. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers met dubbele ingebouwde kasten en een familie badkamer met inloopdouche. Vanuit de hal is er een trap naar de bovenverdieping met daar een derde ruime slaapkamer en een en suite badkamer. Vanuit een overloop boven heeft u toegang tot het zeer grote dakterras met spectaculair uitzicht.

Het buiten terras is half overdekt en is dusdanig groot dat de huidige eigenaren er twee grote eettafels, een bbq, een complete loungehoek hebben staan en er nog een zeer van ruimte over is. Ideaal om bezoek te entertainen en leuke feestjes te organiseren.

Het mooie zwembad van 10 x 5 wordt verwarmd door middel van zonnepanelen.Om het zwembad ligt een terras en er is een tevens een buitenkeuken en een derde badkamer.

Het grondstuk van bijna 4.000 m2 is geheel omheind. Tussen het zwembad, buitenkeuken en de amandelboomgaard is een muurtje geplaatst zodat u kunt genieten van uw privacy.

Onder het huis vindt u een drie dubbele garage, ideaal voor het stallen van uw auto, maar tevens zeer geschikt als werkplaats. Het huis is tevens volledig onderkeldert en heeft een apart verwarmingshok, waar de pelletkachel staat, die het hele huis van warmte voorziet.

De eigenaren hebben begin van de zomer 2016 het hele huis van binnen opnieuw laten schilderen.

Deze villa is een bezoek meer dan waard!

Er is een mogelijkheid om de bestaande resterende hypotheek over te nemen tegen dezelfde aantrekkelijke voorwaarden en rentepercentages van de huidige eigenaren (zogeheten doorgeefhypotheek).

There is the possibility to take over the existing mortgage with very interesting rates! You can then own a luxury villa for a cheap price and still only pay a sum of 420 a month for the mortgage. Ask us for more information about this.

Kenmerken

Aantal kavels
1