Nieuw in de verkoop

Nieuwbouw villa in Altea Hills Altea

Neem contact met ons op

036-5353297

bert@koelie.nl

Omschrijving

Ook voor dit project kunt u het beste contact opnemen met Bert Tukker (06 54 97 11 09). De markt in Spanje werkt anders dan in Nederland. Voor iedere wens is iets te vinden. Wij gaan op zoek om voor iedereen, een op maat gesneden oplossing te vinden.

Residentiƫle woningen vol licht met ruime interieurs, unieke architectuur in een natuurlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.

Een afgesloten wooncomplex met avantgardistische architectuur, met vrijstaande woningen, ieder met een exclusief ontwerp dat hen in een exclusieve woning verandert.

De woningen onderscheiden zich door hun natuurlijke lichttoedreding en grote ruimtes, in uitvoeringen van 3 of 4 slaapkamers, 3-4-5 badkamers, open keuken, woon- en eetkamers van verschillende formaten, terras met zwembad, barbecue, garage en lift.

Altea heeft een directe toetreding naar de autopista, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia. De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en entertainment van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de middelandse zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de perfecte setting voor een uitje, een ontspannende vakantie, of waarom ook niet, gelukkig zijn in ons huis.

Kenmerken

Aantal kavels
1