Maak kennis

Reviews

Heeft u ook goede ervaringen met Koelie Vastgoed en bent u geïnspireerd door alle leuke reacties?

Laat dan zelf ook een review achter:


Bert heb ik 21 jaar geleden leren kennen toen ik het huis kocht wat ik nu zoveel jaar later weer ga verkopen. Omdat ik toen al een goede klik met hem had, heb ik hem weer gebeld. Het was een prima samenwerking. Snel reageren en behulpzaam bij administratieve zaken waar ik niet uit kwam. De begeleiding was uitstekend en ik zou Bert zeker aanbevolen als verkoop maar ook als aankoop makelaar.

Saskia


Samen met Bert op huizenjacht gegaan in de periode dat het in Almere niet gemakkelijk was om een huis te kopen. Relatief weinig aanbod, veel meer vraag en een markt waarin veel werd overboden. Bert heeft ons tijdens deze periode goed geholpen, meegedacht, en adviezen gegeven. Hij kent de markt en heeft goed contact met collega makelaars waardoor de lijntjes kort zijn. Hij is eigenlijk altijd bereikbaar, denkt mee, ziet oplossingen en houdt je ook met beide benen op de grond terwijl de markt dat eigenlijk niet toe laat. Zowel gebruik gemaakt van zijn aan- als verkoopmakelaarschap, en daar geen seconde spijt van gehad. Hij is altijd bereikbaar en beschikbaar voor vragen, betrokken en staat ieder moment van de dag voor je klaar. Wij zijn uiterst tevreden met de verkoop van ons appartement en tevens ook met de aankoop die wij onder begeleiding van Bert hebben gedaan!

Marcella en Monique


Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Super makelaar die ik iedereen kan aanraden. Heeft op alle vragen antwoord en geeft ongeacht wanneer, snel antwoord.

Dhr. Rob Aaftink


Wij zijn heel erg tevreden en bevelen Koelie zeer zeker aan. Bert is vriendelijk en persoonlijk. Het contact en de communicatie verliep erg prettig en snel. Bert heeft goede inzicht in de woningmarkt en heeft ons goed begeleid. Daarnaast zijn wij meer dan tevreden met de resultaten van de verkoop van ons huis. Geen minpunt te bedenken.

Robert & Lisette


Toen ik aan mijn collega vertelde dat ik mijn woning wilde verkopen, heeft zij mij direct het nummer gegeven van Koelie vastgoed, Bert Tukker. Kennis gemaakt met Bert in de woning en diezelfde dag had Bert input en advies gegeven. Mn man en ik wisten werkelijk helemaal niets over hoe een verkoop van een woning gaat. Bert heeft het ons heel duidelijk alles haarfijn uitgelegd en hij stelde ons op de hoogte van de stappen die hij nam, zo konden wij hem volgen. Wij konden hem altijd bereiken als wij tussendoor vragen hadden. Bert is heel eerlijk, integer en betrokken. Ons woning was na zo lang leeg staan binnen 2 weken verkocht dankzij Bert! Ik had helemaal geen zorg aan het heel proces! Bert is wat dat betreft echt een full-service makelaar, zijn persoonlijke benadering heeft ons erg op ons gemak gesteld en we konden hem vertrouwen. Zijn visie is duidelijk te zien in zijn werkwijze en benandering. Wij hebben Bert aanbevolen bij vrienden en familie en gaan hem weer inschakelen als het zo ver is. Bert nogmaals heel erg bedankt voor je inzet, wij zijn zo ontzettend blij met jou. Je maakt dat we deze ervaring nooit zullen vergeten.

Danielle & Mark


Bert Tukker is wat mij betreft een voorbeeld van hoe een makelaar moet zijn. Super betrokken, denkt erg mee en komt met eigen ideeën en input, waar je zelf niet altijd aan denkt. Is zeer toegankelijk en reageert ook buiten kantoortijden. Ik had eerst contact met twee grote makelaarskantoren in Almere, maar ben gelukkig via via bij Bert terecht gekomen. Kan hem zeer aanbevelen want hij doet wat hij belooft en gaat nog een stap verder. Voor hem is iedere klant een persoon en geen nummer. Met zijn jarenlange expertise en zijn persoonlijke no-nonsens aanpak is hij een klasse apart in makelaarsland.

Karin Koeppen


Koelie Vastgoed is feitelijk Bert Tukker, en Bert is een uitermate betrokken makelaar die ons als verkopers van A tot Z tot in de puntjes heeft begeleid. Dat doet hij zakelijk en effectief maar ook op uitermate vriendelijke wijze. In de afgelopen periode dat de huizenmarkt moeizaam was heeft Bert voor ons veel meer gedaan en betekend dan je doorgaans kunt verwachten van een makelaar. Vandaag is het huis verkocht en wij zijn erg blij met het resultaat.

Oscar Salemink


Koelie Vastgoed (Bert Tukker) heeft mij in een donkere periode volledig ont-zorgt bij de verkoopvan mijn huis. Bert heeft ervoor gezorgd dat het huis in de verkoop is gekomen en heeft alle betrokken partijen geïnformeerd over het verkoop proces. Tevens zeer belangrijk, hij heeft alle betrokken partijen weten te overtuigen dat het huis in de verkoop moest. Met gedegen advies en implementatie heeft hij het verkoopproces opgang weten te brengen en daarna de koop gesloten met bevredigende voorwaarden. Ik ben Bert dankbaar voor de rust die hij voor mij heeft weten te creëren in die periode. Hartelijke dank daarvoor Bert.

Henry


Bert is een echte full-service makelaar die een persoonlijk benadering nastreeft en meedenkt met u persoonlijke situatie. Als full-service makelaar is Bert flexibel en concreet en zakelijk.

Jack Tedjai


In de zomer heeft Bert Koelie van Vastgoed Koelie mij geholpen bij het verkopen van hoekhuis in Almere Buiten. Koelie heeft er n.a.v. een deskundige taxatie, een dusdanige verkoop prijs opgezet, dat ik NAAR ALLE TEVREDENHEID mijn huis in de tijd van 5 weken heb verkocht. Daarna moest ik acuut woonruimte hebben en ook daarbij heeft Koelie mij (kosteloos) advies en begeleiding gegeven. Vooral het rustige en deskundig optreden van Bert Koelie hebben mijn vrouw en ik vertrouwen gegeven in Koelie Vastgoed. Een AANRADER.

W.A. van Putten


Na een prettig eerste kennismakingsgesprek besloten met Bert in zee te gaan. Bert heeft een persoonlijke manier van benaderen die ons erg aansprak. Na bezichtigingen een korte en duidelijke terugkoppeling en evt. verbeter- of veranderpunten. Afspraken werden ruim op tijd overlegd en vastgelegd. Al met al een positieve ervaring.

Bertil


Bert heeft absoluut waargemaakt wat hij heeft beloofd. Ons huis was na 3 weken al verkocht en hij heeft ons efficiënt van alles op de hoogte gehouden. Hij komt zijn afspraken na en is ook na kantoortijden bereikbaar waardoor snel schakelen erg makkelijk verloopt. Zijn jarenlange ervaring is zeer waardevol gebleken en de no-nonsense mentaliteit was erg prettig samenwerken. Ik zou Koelie zeker aanbevelen!

Anke

Woningaanbod

Bekijk ons uitgebreide overzicht van woningen en appartementen in ALMERE

Actueel woningaanbod

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons nieuwe aanbod in de omgeving van ALMERE?

Direct inschrijven

Voordelen van Koelie Vastgoed

  • Full-Service
  • Almere
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Persoonlijk
  • Makelaar
  • Funda
  • Klantgericht
  • Ruime expertise
  • 100% inzet

Contact

Bel direct:

06-54971109

Mail direct:

info@koelie.nl

Volg ons op:

Facebook