Maak kennis

Makelaar Almere Buiten

Op zoek naar een makelaar in Almere buiten? Het is begrijpelijk dat u een makelaar zoekt die u echt altijd helpt. Op deze manier kunt u namelijk erop rekenen dat u een gedegen advies krijgt, waar u echt iets aan heeft. Daarnaast weet u altijd zeker dat u niets over het hoofd ziet. Koelie Vastgoed is dé makelaar in Almere buiten, waarbij u terecht kunt voor professionele ondersteuning op het gebied van makelaardij. Service, inzet en betrokkenheid zijn onze speerpunten! U kunt er te allen tijde op rekenen dat wij voor u klaar staan: 365 dagen per jaar, van 09:00 tot 21:00 uur. Ons doel is om binnen de gewenste termijn een maximaal resultaat behalen. Daarbij staan uw wensen en eisen daarbij centraal! U bent op zoek naar een makelaar in Almere buiten? Kies dan voor Koelie Vastgoed.

De enige full-service makelaar in Almere Buiten

Wist u dat het een stuk gemakkelijker is om een huis te kopen, indien u daar hulp bij krijgt? Een makelaar in Almere buiten weet precies hoe u geholpen moet worden. Bij ons staat u dan ook altijd centraal. Het gaat immers om uw woning of taxatie. Bij Koelie Vastgoed profiteert u te allen tijde van de volgende voordelen:

  • 7 dagen per week tot uw beschikking (09:00 tot 21:00 uur);
  • Korte en persoonlijke communicatielijnen;
  • Uitstekende bereikbaarheid;
  • Actieve inzet voor het (ver)kopen van een woning.

Heeft u nog een aantal vragen? Stel ze gerust! Neem direct contact met ons op. Wat het ook is: wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop, aankoop of taxatie van een woning.

Een huis (ver)kopen?

Zoals u hebt gelezen maakt het bij ons niet uit of u een huis wilt kopen, verkopen of indien u een taxatie nodig heeft. Koelie Vastgoed staat voor u klaar. Samen bespreken we met u wat bijvoorbeeld uw wensen zijn of wat voor een huis u zoekt. Door deze samenwerking komt u in ieder geval altijd tot het gewenste resultaat.

Neem contact op!

Koelie Vastgoed staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u direct een afspraak inplannen? Ook dat kan! Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen, zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen. Daarnaast kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken van 09:00 tot 21:00 uur. Dus ook in de avonduren en in het weekend kunt u ons gewoon bereiken.