Maak kennis

Makelaar Almere

Een makelaar in Almere? Dat zijn wij: Koelie Vastgoed. Koelie Vastgoed is service gericht én we daarbij hebben we als doel om u op een persoonlijke wijze het beste resultaat te bieden. We vinden service, inzet en betrokkenheid cruciaal. Dit zijn dan ook altijd onze speerpunten. U kunt er te allen tijde op rekenen dat wij voor u klaar staan: 365 dagen per jaar, van 09:00 tot 21:00 uur. Indien u een betrokken makelaar in Almere zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met de aan- of verkoop van een woning. Graag stellen we onszelf aan u voor.

De enige full-service makelaar in Almere

Wie wij zijn? Wij zijn Koelie Vastgoed. Bent u bekend met het woord ‘Koelie’? Dit woord betekend een bediende: iemand die zich altijd 100% inzet voor mensen waarvoor en waarmee hij of zij werkt. Dit doen wij ook. Koelie Vastgoed: de Koelie van onze klanten én daar zijn we echt trots op. Bovendien is er geen enkele makelaar in Almere die zichzelf een full-service mag noemen, zoals wij dat wel kunnen. Koelie Vastgoed doet alles voor de klant. Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar en zijn altijd bereikbaar. Misschien heeft u wel uw droomhuis gezien? Of gaat het juist om de verkoop van uw huidige woning? Wat het ook is: wij zorgen ervoor dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen. U kunt bij ons terecht voor:

Meer dan 25 jaar ervaring!

Bij Koelie Vastgoed kunt u rekenen op ruim 21 jaar ervaring. Inmiddels zijn we dus al heel wat jaren actief als makelaar in Almere. Door de combinatie van onze kennis en ervaring bent u bij ons altijd aan het juiste adres als het gaat om de woningmarkt in Almere. Of het u nou gaat om een huis te kopen, te verkopen of als u een taxatie wilt uitvoeren: wij helpen u graag verder.

Neem contact op met Koelie Vastgoed

Indien u vragen heeft over een van onze diensten of als u direct een afspraak wilt maken, neemt u direct contact met ons op. Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken van 09:00 tot 21:00 uur. Dus ook in de avonduren en in het weekend kunt u ons bereiken!