Kies Koelie Vastgoed Makelaars voor een zorgeloze verkoop

U wilt uw bestaande woning in Almere verkopen? Het verkopen van uw woning is een bijzondere gebeurtenis. Dat vertrouwt u niet zo maar aan elke makelaar toe. U zoekt een makelaar die de woningmarkt in Almere als geen ander kent en uw persoonlijke wensen en belangen voorop stelt. KOELIE VASTGOED MAKELAARS is zo'n makelaar. Met meer dan 22 jaar ervaring als makelaar in Almere heeft KOELIE VASTGOED MAKELAARS bemiddelt in de verkoop van vele woningen in Almere, altijd naar volle tevredenheid van de klant.

Wij willen samen met u en voor u, binnen de gewenste termijn het maximale resultaat behalen. Naast onze kennis en ervaring, profiteert u van onze korte en directe communicatielijnen, uitstekende bereikbaarheid en persoonlijke aanpak. 7 Dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur staan we tot uw beschikking en zijn we actief bezig met het vinden van de juiste kopers voor uw woning.

Wilt u meer weten over het verkopen van uw bestaande woning in Almere via KOELIE VASTGOED MAKELAARS? Bel dan direct geheel vrijblijvend met 036 -535 32 97 (7 dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur), of stuur een mail.